„Devilstone“ nukeliamas, bet organizatoriai kviečia į „Popskull“

109123516_116934720085987_5807963295150126793_o

Visi melomanai ir festivalių lankytojai nuliūdo, kad šį vasara bus kitokia. Po karantino, galiojant ribojimams renginiams, neliko didelės dalies festivalių arba jų planai stipriai kito, neturėsime užsienio atlikėjų koncertų…

„Devilstone“ buvo bene pirmasis festivalis, pranešęs apie renginio perkėlimą kitiems metams. Visgi organizatoriai myli Anykščius ir Anykščių šilelį, todėl sako, kad ŠILELYJE šiais metais skambės kokybiška muzika.

Vos prieš kelias dienas „ALT events“ paskelbė apie rugpjūčio 7–9 dienomis vyksiantį naują festivalį „POPSKULL“ – mažesnį, be užsienio vardų, bet su daug kokybiškos muzikos ir užburiančia Anykščių šilelio dvasia. Kai jau viskas taip arti, skelbia ir pirmuosius vardus: „Paslaptis-ne-paslaptis, bet jau keli metai iš eilės galvojome ir svajojome apie naują festivalį Anykščiuose. Bet dažniausiai pritrūkdavo laiko ir kažkiek įkvėpimo. Tačiau šie metai kitokie. Organizuojant Devilstone prisikaupė daug idėjų, kurios festivaliui yra perteklinės arba visai ne į temą. Iš šių idėjų ir iš noro Anykščiuose kurti gražius dalykus gimsta „POPSKULL“.

Debiutinis festivalis – rugpjūčio 7–9 giliai giliai Anykščių šilelyje pasislėpusioje – best kept secret – stovyklavietėje. Viena Live scena, viena nakties šokiams. Nenuobodžiausi, bus veiksmo ir dieną. Nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio ryto: 12 alternatyvos talentų ir 6 naktinių šokių dirigentai. Apie juos papasakosime vėliau, o gitaromis vynios: Luctus, Jautì, Solo Ansamblis, Kannabinõid, Mėlyna, Pekla, Phrenetix, Egomašina, Autism ir Plié.

Jaukus, įvairus, estetiškas. Tokį įsivaizduojame pirmąjį „POPSKULL“.

Neapribotas žanriškai, festivalis ribotas žmonių skaičiumi – 700. Bilietus parduoda ebilietai.net. Visų norinčių nesutalpinsime, tad geriau jau pasirūpink bilietais iš anksto. Jei situacija šalyje pasikeis ir festivalis negalės debiutuoti, visi pinigai bus grąžinti per dvi savaites nuo atšaukimo. Bet tikėkimės, kad šią vasarą rokenrolo Anykščiuose bus“ – sako organizatoriai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *