Nick Cave ir Warren Ellis duetas pristato albumą „CARNAGE“

Warren Ellis ir Nick Cave. (nuotr. Joel Ryan)

Nick’o Cave‘o gerbėjai tikrai gali pasidžiaugti naujos atlikėjo kūrybos gausa. 2019m. pabaigoje pasirodė kritikų išgirtas ir muzikos gerbėjų pamėgtas Nick Cave & The Bad Seeds albumas „Ghosteen“  (rašėme čia). Vėliau , karantino metu (liepos mėnesį) buvo nufilmuotas ir įrašytas Nick’o Cave‘o solo koncertas „Alexandra Palace“ salėje Londone, kuris tapo gyvo garso albumu „Idiot Prayer“.(rašėme čia)

Šiandien Nick Cave pristato dar vieną savo ir Warren Ellis darbą – albumą „CARNAGE“. Su Warren Ellis Nick Cave dirba jau seniai, tačiau tai pirmas bendras jų kartu, kaip dueto, sukurtas albumas.

Albumas buvo įrašytas savaičių bėgyje per karantiną. Warren Ellis pasakoja, kad albumo kūrybinis procesas buvo tikrai intensyvus ir aštuoni kūriniai viena ar kita forma buvo sukurti per dvi su puse dienos: „Making „CARNAGE“ was an accelerated process of intense creativity, the eight songs were there in one form or another within the first two and a half days.”

Pristatydamas albumą Nick Cave jį apibūdina kaip brutalų, bet labai gražų kūrinį, gimusį bendruomeninėje katastrofoje: „a brutal but very beautiful record nested in a communal catastrophe.“.

Fiziniu formatu „CARNAGE“ pasirodys tik gegužės 28 dieną, bet pasiklausymo platformose jau šiandien:

Albumo „CARNAGE” viršelis

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *