AGATA pristato: gyvas Giedrės pasirodymas Muzikos salėje

Asociacija „AGATA” drauge su Lietuvos atlikėjais ir toliau neleidžia šalies melomanams liūdėti. Visi žinome, kad vienas gražiausių „Knygų mugės” akcentų – muzikos salė – vieta, kurioje galime susipažinti ir pabendrauti šalies muzikos atlikėjais, įsigyti jų muzikos ir išgirsti jų gyvus pasirodymus.

Kadangi pandemija išbraukė „Muzikos salę” (kaip, beje, ir visą knygų mugę) iš šių metų renginių sąrašo, „AGATA” nusprendė bent jau muzikinius pasirodymus palikti „gyvus”.

Šįkart gyvų pasirodymų sesijoje apsilankė mūsų itin mylima šalies atlikėja Giedrė. Daugiau kaip pusvalandį trukusiame pasirodyme ji atliko 8 dainas. Dainų sąraše keli negirdėti kūriniai, mūsų itin mėgstama kompozicija „Šventos ramybės uostas”, jau pažįstamos jos dainos „Dykuma”, „Gatvės”, „Užgis iki vestuvių” ir „Kiek buvome verti” bei pasakiška (dar su Pieno Lazeriais sukurta) baladė „4 milimetrai”.

Dainininkei ir tekstų kūrėjai vis dar sunku patikėti, kad po tokios ilgos pauzės ji pagaliau įžengs į sceną: „Kol kas mano galvoje dar filtruojasi informacija. Kai susitikome repeticijoje buvo net keista, supratau, kaip labai pasiilgau grupės, kaip labai pasiilgau dainuoti savo muziką“, – sako GIEDRĖ.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *