Naujas „Timid Kooky“ singlas „Bijo”

Mini albumo „Baby Be My Spiderman“ pristatymo koncertui besiruošianti grupė „Timid Kooky“ šiandien pristato naują singlą „Bijo”.

„Šią dainą atiduodam visiems, kam jos reikia. Visiems, kam nusibodo kaltų ieškojimas. Visiems, kam nusibodo būti užgauliojamais, engiamais ir nesuprastais”, – dainą „Bijo“ pristato grupės nariai.

Naujas kūrinys ištikimiausius „Timid Kooky“ klausytojus nustebins kitokiu, grupei kiek neįprastu skambesiu.
Grupė atskleidžia, jog singlo „Bijo” sukūrimo istorija prasidėjo gan netikėtai, sulaukus prodiuserio Snorre Bergerud kvietimo vienai dienai grįžti į „Ymir Audio“ studiją, kur buvo įrašytas naujausias grupės mini albumas „Baby Be My Spiderman“.

O kūrinys bei jo žinutė gimė iš visuomenėje tvyrančių minčių ir emocijų. „Studijoje sudėlioję pagrindinius dainos motyvus, pajautėm, kad daina prašosi nuoširdumo ir žodžių, kurie apibūdintų dabartiniame laikotarpyje tvyrančią nuotaiką – nereikalingą pyktį, susikaupusį visų galvose, piktus, kartais net agresyvius ir užgauliojančius žodžius, išnirusius į paviršių per pastarąjį pusmetį bei aplinkoje tvyrančią iš baimės ir nežinojimo kylančią neapykantą ir susiskaldymą”, – pasakoja „Timid Kooky“.
Paklausom:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *