Šviežienos iš Lietuvos metalo scenos vienoje vietoje

Spalio 9 dieną „Kablys“ klubo scenoje naujausias savo programas pristatys didžiausią potencialą Lietuvoje turinčios ir skirtingus sunkiosios muzikos žanrus atliekančios grupės. Tai prieš metus veiklą pradėjusios sunkiosios muzikos vadybos agentūros „Mercury Booking“ kuruojami „Phrenetix“, „Juodvarnis“, „Sisyphean“, „Autism“ bei vakaro svečiai „Extravaganza“.

Gerai žinomi Lietuvos thrash metalo atstovai „Phrenetix“ išleidžia savo antrąjį albumą, kurį pirmą kartą ir sugros šiame koncerte. Dar negirdėtą medžiagą pristatys ir juodojo metalo atstovai „Sisyphean“. Post-metal grupė „Autism“ pirmą kartą ant scenos lips kartu su vokalistu., o pasirodymo svečiai „Extravaganza“ į sceną grįžta po ganėtinai ilgos pertraukos. Teatrališko juodojo metalo grupė atnaujino savo sąstatą ir yra pasiruošę naują programą. Stiprų pasirodymą žada ir prieš metus savo trečiąjį albumą išleidę grupės „Juodvarnis“ nariai.

Žanrų gausa, naujos programos ir daug geros muzikos sunkiosios muzikos gerbėjams bei šią muziką mažiau pažįstantiems melomanams.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *