Pagaliau! Bruno Mars ir Anderson .Paak duetas „Silk Sonic” išleido debiutinį albumą

Kai praėjusių metų pabaigoje du muzikos supertalentai Bruno Mars ir Anderson .Paak paskelbė apie savo bendrą projektą „Silk Sonic„, daugelis galvojo, kad tai bus vienadienis darinys.

Tačiau pasirodžius debiutinei dueto dainai „Leave the Door Open” (kuri 2020-ųjų pabaigoje buvo itin populiari), muzikantai pažadėjo: projektas tikrai nebus vienadienis ir jis išvirs į mažų mažiausiai vieną albumą.

Šiandien atėjo ta diena, kai „Silk Sonic” plokštelė pagaliau išvydo dienos šviesą. Turbūt nesuklysime teigdami, jog „An Evening with Silk Sonic” muzikos pasaulyje – vienas laukiamiausių šių metų albumų.

Itin muzikalių R&B garsų kupiname albume – viso labo 9 naujos dainos. O jų sąraše – tiek minėtas kūrinys „Leave the Door Open”, tiek ir kitos dvi jau anksčiau pristatytos kompozicijos „Skate” bei „Smokin Out the Window”.

Ne vienas muzikos kritikas anapus Atlanto šią plokštelę jau dabar vadina geriausiu metų įrašu. Ar tai tiesa – spręsti, ko gero, galim kiekvienas iš mūsų. Tačiau, kad albumas yra vertas išskirtinio dėmesio – faktas, kaip blynas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *