Dream pop korifėjai „Beach House” pristato ilgai lauktą naują albumą

Nuostabus Baltimorės dream pop duetas „Beach House” savo gerbėjų armiją pradėjo augintis dar 2006-aisiais – metais, kuomet grupė išleido savo debiutinį albumą.

Kuo toliau, tuo buvo gražiau. Pradžioje jie buvo žinomi tik vietinėje valstijoje, vėliau juos pastebėjo JAV muzikos kritikai ir, žinoma, ne ilgai trukus geografinės sienos Victorios Legrand ir Alexo Scally duetui nustojo egzistuoti.

Dar 2018-aisiais „Beach House” išleido savo paskutinį albumą ir… kuriam laikui nutilo. Gan ilgai užsitęsusi tyla paskatino įvairius gandus grupės gerbėjų forumuose, tačiau praėjusių metų pabaiga juos visus numetė į paraštes. „Beach House” pažadėjo naują albumą.

Šiandien atėjo TA diena, kai šis pažadas tapo tiesa. Nuo pat ryto visose muzikos transliacijos platformose (o taip pat ir muzikos parduotuvėse) pasirodė naujas (jau aštuntasis) dream pop dueto įrašas „Once Twice Melody”.

Dvigubame naujame įraše – net 18 kūrinių. Muzikos kritikai jau dabar negaili jam gerų žodžių, teigdami jog „Once Twice Melody” neabejotinai taps vienu svarbiausių šių metų muzikinių įrašu šio žanro kategorijoje.

Ar jie teisūs? Mūsų manymu, tikrai taip. Naujas „Beach House” įrašas – tikrų tikriausias medus šilumos, lyrikos, romantikos ir svajonių nuotaikos išsiilgusiems muzikos mylėtojams. Bent jau mes žinome, kad šį albumą „suksime” daug kartų. Ir visiškai nesvarbu koks už lango oras, mat jų muzika tinka visiems metų laikams ir visoms akimirkoms – nepriklausomai nuo to, ar už lango sninga, ar stebite karštos vasaros dienos saulėlydį.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *