Naujame Kanye Westo albume – smurtu ir priekabiavimu kaltinamas Marilyn Mansonas

Nuotr. People.com

Kanye Westas vis dar sugeba nustebinti. Pozityviai jis stebina savo muzikiniuose ieškojimuose. Netikėtai – vardo pasikeitime, nes štai kur buvęs, kur nebuvęs, ima ir vietoj Kanye tampa ye. Kontraversiškai – ne tik politinių teiginių, bet ir muzikinių koloboracijų prasme.

Praėjusią savaitę buvo paskelbta, kad Kanye dar šį mėnesį išleis naują albumą „Donda 2”. Tai bus pernai metais pasiroždiusio LP „Donda” tęsinys. Žinoma, muzikanto gerbėjai džiugiai sutiko šias žinias. Tačiau vakar muzikiniuose forumuose hito „Stronger” kūrėjas buvo aptarinėjamas ne iš pačios gražiausios pusės.

Būtent vakar atlikėjo viešųjų ryšių atstovai paskelbė, kad naujame įraše bus galima rasti bendrą darbą su Marilyn Mansonu. Jeigu muzikine roko muzikos žvaigždės kompetencija abejoti jo gerbėjai tikrai negali, tai jo elgesys asmeniniame gyvenime praėjusiais metais buvo itin smerkiamas.

2021-aisiais Marilyn Mansonas buvo apkaltintas ne vienerius metus trukusiu smurtu ir priekabiavimu. Apie tai prabilo ne tik serialo „Westworld” žvaigždė Evan Rachel Wood, bet ir dar 4 moterys. Po šių kaltinimų nuo roko muzikos žvaigždės nusisuko daugybė jo gerbėjų.

Taigi, ši muzikinė Kanye Westo partnerystė vakar muzikinėje žiniasklaidoje buvo aptarinėjama itin dažnai.

Beje, praėjusių metų K. Westo albume „Donda” jau buvo galima rasti bendrą darbą su M. Mansonu. Kartu muzikantai atliko kūriny „Jail Pt.2”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *