20 metų laukimas baigiasi: Peteris Gabrielis šiemet išleis naują albumą

Peter Gabriel

Kultinio Didžiosios Britanijos muzikos herojaus Peterio Gabrielio muziką mylime ir sekame jau daug metų. Deja, beveik 20-metį šis legendinis britas taip ir nieko naujo neišleido. Tačiau… Panašu, kad šiam laukimui ir tuštumai atėjo pabaiga.

Ilgametis P. Gabrielio bendražygis ir jo grupės būgnininkas Manu Katché interviu žurnalui „L’Illustré” prisipažino, kad muzikantas jau praktiškai baigė naujojo albumo įrašus. Naujoji plokštelė dienos šviesą turėtų išvysti jau šių metų pabaigoje.

Negana to, atlikėjas prasitarė, jog jau kitais metais P. Gabrielis turėtų leistis ir į koncertines gastroles. Tiesa, bent jau kol kas nėra aišku nei kada jos įvyks, nei kuriuose pasaulio kraštuose jį galima bus išvysti.

manoMUZIKA primena, kad legendinis 72 metų daininikas paskutinį savo studijinį albumą išleido dar 2002 metais. Tada dienos šviesą išvydo P. Gabrielio plokštelė „Up”.

Jau dabar neabejojama, kad hito „Soulsbury Hill” kūrėjo naujasis albumas bus įvardijamas kaip vienas svarbiausių šių metų sugrįžimų pasaulio muzikos scenoje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *