Žinios iš „Editors” stovyklos: naujas albumas – jau netrukus, pristatoma nauja daina

Nuostabi Anglijos roko grupė „Editors” šio žanro gerbėjams jau daug metų atneša džiaugsmą ir pozityvius jausmus. Surengusi savo nuostabų pasirodymą menų fabrike „Loftas” (koncerto recenziją galite prisiminti ČIA), hito „Smokers Outside the Hospital Door” kūrėjai šiandien pagaliau paskelbė ilgai lauktas naujienas.

Po 4 metų pertraukos Tomo Smitho kolektyvas pagaliau grįžta su nauju albumu. Nauja „Editors” plokštelė vadinsis „EBM” ir bus išleista rugsėjo 23 dieną. Paskelbę šias žinias britai pasidalino ir savo koncertinio turo datomis (jas galite rasti ČIA). Beje, mes jau galandame savo vinilus ir ruošiamės važiuoti jų klausytis gyvai į Krokuvą.

Ir tai dar ne viskas. Sulig puokšte puikių naujienų „Editors” pasidalino ir savo nauja daina „Karma Climb”. Tai yra labai editorsiškas darbas, kurį galėsime rasti ir rudenį pasirodysiančioje grupės plokštelėje.

Naujasis „EBM” bus jau septintas studijinis įrašas „Editors” diskografijoje. Paskutinę plokštelę grupė išleido dar 2018-aisiais. Tąkart dienos šviesą išvydo jų albumas „Violence”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *