Po 24 metų pertraukos – naujas „Everything But The Girl” albumas!

Kai tokios naujienos mus pasiekia it perkūnas iš giedro dangaus, galime spiegti iš pasitenkinimo. Šiandiena – viena iš tokių retų, bet itin laukiamų dienų.

Duetas, su kurio muzika ausinukuose praėjusio tūkstantmečio pabaigoje leisdavome šimtus (o gal ir tūkstančius) valandų, paskelbė neįtikėtiną naujieną.

Taip, antraštė Jūsų neapgauna, nes…. „Everything But The Girl” sugrįžta. Ir tai daro po 24 metų pertraukos.

Paskutinis Tracey Thorn ir Beno Watto bendras darbas „Temperamental” buvo išleistas dar 1999-aisiais. Vėliau pora pasuko skirtingais muzikiniais keliais ir tęsė savo solines karjeras.

Vakar duetas pasidalino išskirtinėmis žiniomis. „Mūsų pirmajam įrašusi, pamanėme, kad jums bus įdomu sužinoti. Mes, kaip „Everything But The Girl”, įrašėme naują albumą. Jis bus išleistas kitų metų pavasarį”, – rašė grupė savo socialinių tinklų paskyrose.

Nuostabus elektroninės muzikos projektas „Everything But The Girl”, pasauliui geriausiai pažįstamas tokių kūrinių kaip „Missing”, „Night And Day”, „Wrong” dėka, tikėtina, leisis ir į koncertines gastroles. Tad mes, savo ruožtu, jau nekantriai laukiame pirmųjų skelbimų apie senajame žemyne vyksančius T. Thorn ir B. Watto pasirodymus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *