Brolių Gallagherių peštynių tęsinys

Liam Gallagher (nuotr. Dean Chalkley/NME)

Buvę grupės „Oasis“ nariai Liamas Gallagheris bei Noelis Gallagheris tęsia tarpusavio ginčus. Praleidusiems šią istoriją pro akis, siūlome prisiminti ją čia.

Naujausias pasirodęs oficialus Liamo pranešimas spaudoje teigia, jog šis neketina atsisakyti minties paduoti Noelį į teismą už šmeižtą dėl grupės „Oasis“ išsiskyrimo priežasčių.

Praėjusią savaitę buvo pasirodę gandai, jog Liamas, suvokęs, jog visa ši situacija labiausiai skaudina brolių mamą Peggy, nusprendė nebesiimti jokių teisinių veiksmų prieš Noelį.

Visgi, vėliau kalbėdamas su „BBC Radio 1“ žurnalistais Liamas pareiškė, jog „Niekas nėra baigta“. Buvęs „Oasis“ vokalistas pratęsė, jog vis dar reikia išsiaiškinti kelis svarbius dalykus. „Aš nenorėjau, jog taip nutiktų. Nėra gražu paduoti į teismą savo šeimos narius, tačiau, kaip jau minėjau, jis [Noelis Gallagheris, aut. past.] viešai skleidė melus ir pylė ant manęs pamazgas“. Baigdamas Liamas akcentavo, jog jeigu brolis klausysis savo advokatų ir elgsis teisingai, viskas baigsis laimingai. „Aš niekada nenorėjau, jog šitaip nutiktų, bet tai privalo įvykti“ – apgailestavo Liamas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *