Sunbears! – Give Love A Try

Grupė "Sunbears!"

Ko gero net nereikia prisipažinti, kad visi tie, kurie rašo į manoMUZIKĄ yra savotiški ieškotojai. Mes visada ieškome žinių, domimės naujienomis ir bandome atrasti tai, kas dar nėra atrasta. Tiksliau sakant, bandome atrasti tai, ko dar nesame atradę iki šiol mes patys. Kartais tokie atradimai stebina, kartais džiugina, o kartais pradeda įkyriai dirginti smegenis, tarytum sakydami „Prastai ieškote jeigu atradote tai tik dabar…”.

Viena iš tokių grupių, kuri tik šiandien „pasibeldė” į manoMUZIKOS muzikinę lentyną – tai Floridos roko (jie save dar pristado kaip elektro akustinio/ psichodelinio roko) atstovai „Sunbears!„. Puikus kolektyvas, kuriam ypatingai tinka apibūdinimas „Kuo giliau į mišką – tuo daugiau grybų”. Žavi daina „Give Love A Try” privertė žvilgterėti „giliau” į pačią grupę ir, galima tik padėkoti likimui [jei toks yra], šį vakarą pavertė būtent  „Sunbears!” vakaru.

Puiki roko muzika, kartais netgi virtuoziškos gitaros ir platus muzikinis paveikslas (kuriame – ir indiefolkiškas, ir fleiminglipsiškas atspalvis). Žodžiu, tikrai dėmesio verta muzika. Viršuje – minėta daina „Give Love A Try”. Jeigu ją norite parsisiųsti nemokamai – spauskite čia. Na o apsilankę čia galėsite nusipirkti grupės EP „Dream Happy Dreams”, už jį mokėdami tiek, kiek norite.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *