Roskildės festivalyje artėjančią vasarą koncertuos Björk ir Bon Iver

Vienas didžiausių Europos muzikinių festivalių „Roskilde“ skelbia pirmuosius dalyvių vardus. Šią savaitę renginio organizatoriai oficialiai pranešė, jog artėjančią vasarą festivalio scenoje pasirodymus surengs Islandijos muzikos ikona „Björk“ ir visus šiuos metus muzikos pasaulyje itin girdimi ir tiek melomanų, tiek muzikos kritikų puikiai vertinami bei, žinoma, portalo manoMUZIKA.lt labai mylimi „Bon Iver“.

Festivalio "Roskilde" logotipas

Jau 42-ąjį kartą Danijoje rengiamame festivalyje dalyvaus daugiau nei 170 atlikėjų ir menininkų iš viso pasaulio. Be minėtų „Björk“ ir „Bon Iver“, taip pat jau patvirtinti JAV hip hop atlikėjų „Royce Da 5’9“, „Wiz Khalifa“ ir „Yelawolf“ pasirodymai. Pirmieji pagrindiniai festivalio vardai tikrai nenuvilia, o visas dalyvių sąrašas bus atskleistas iki kitų metų gegužės mėnesio.

Primename, kad praėjusią vasarą aštuoniose renginio scenose pasirodė „Iron Maiden“, „Kings of Leon“, „Arctic Monkeys“ ir daugelis kitų, o festivalyje apsilankė daugiau 130 000 žmonių. „Roskilde 2012“ vyks kitų metų liepos 5-8 dienomis.

Viršuje artėjančio festivalio pristatomasis vaizdo klipas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *