Po Brit Awards apdovanojimų apsikabino ilgamečiai muzikiniai priešai – Blur ir Oasis lyderiai

Panašu, kad ši „Brit Awards” ceremonija ilgam įsimins ne tik Adelei ir Ed Sheeranui bet ir daugiau nei du dešimtmečius viešojoje erdvėje kritikos konkorėžius į vieni kitų daržą svaidžiusiems Damonui Albarnui ir Noeliui Gallagheriui.

Damonas Albarnas ir Noelis Gallagheris po Brit Awards ceremonijos (nuotr. Getty)

Dvi britpopo ikonos bene įdomiausiame praėjusio amžiaus muzikiniame kare taip ir neatsakiusios į klausimą „Kas geriau – „Blur” ar „Oasis„?”, regi,s nusprendė daugiau atsakymo ir nebeieškoti. Šiemet „Brit Awards” renginyje už indėlį į muziką apdovanotos grupės „Blur” lyderis ne tik nuoširdžiai paparacių akivaizdoje apsikabino „Oasis” sielą Noelį Gallagherį, bet ir vakarėlio metu kartu išlenkė ne vieną stiklą viskio.

„Juokinga galvoti apie tai, kad paskutinį karta čia (aut. past. – „Brit” apdovanojimų scenoje) „Blur” buvo prieš 17 metų. Tada buvome didžiuliai priešai ir negalėjome žiūrėti vienas kitam į akis. Tačiau dabar viskas pasikeitė ir mes užkasėme karo kirvį”. – leidiniui „The Evening Standart” sakė Damonas Albarnas. „Per tuos metus gerokai pasenome” – pridūrė muzikantas.

manoMUZIKA jau prieš kurį laiką rašė apie atsitiktinį „Blur” ir „Oasis” lyderių  susitikimą bare. Tačiau tada tokio nuoširdaus ir įtikinamo apsikabinimo nufotografuoti paparaciams nepavyko…;)

Bet kuriuo atveju, bent jau mums tikrai smagu šias dvi britpopo ikonas matyti ne atskirose, bet tose pačiose barikadų pusėse.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *