Damonas Albarnas dirba su nauju soul muzikos atlikėjo Bobby Womack albumu

Atrodo, jog muzikos genijus Damonas Albarnas nė nemano rasti laiko poilsiui. Beveik kiekvieną dieną mus pasiekia žinios apie naujus su šiuo muzikantu ir prodiuseriu susijusius projektus. Neseniai buvo pranešta, jog Damonas Albarnas kartu su puikiai žinomos leidybinės įrašų kompanijos „XL Recordings“ įkūrėju Richard Russell prodiusuoja naująjį soul muzikos veterano Bobby Womack albumą.

Grupės "Blur" lyderis Damonas Albarnas

Albumas pavadinimu „The Bravest Man In The Universe“ pasirodys šių metų birželio 12 dieną ir jį išleis minėtoji kompanija „XL Recorddings“. Naujajame diske bus 10 visiškai negirdėtų Bobby Womack kūrinių ir tai bus pirmas naujos atlikėjo kūrybos albumas nuo pat 1994 metais išleisto įrašo „Resurrection“. Pateikiame pilną būsimo albumo kūrinių sąrašą:

01. The Bravest Man in the Universe
02. Please Forgive My Heart
03. Deep River
04. Dayglo Reflection
05. Sweet Baby Mine
06. Stupid
07. If There Wasn’t Something There
08. Love Is Gonna Lift You Up
09. Nothin’ Can Save Ya
10. Jubilee

Verta paminėti, jog tai tikrai ne pirmas kultinių grupių „Blur“ ir „Gorillaz“ lyderio susitikimas muzikiniame pasaulyje su Bobby Womack. Soul atlikėjo balsas skamba  virtualios grupės „Gorillaz“ 2010 metais pasirodžiusiuose įrašuose „Plastic Beach“ ir „The Fall“. Iš viso su šia grupe Bobby įrašė tris kūrinius. Apačioje galite susipažinti su pirmuoju oficialiai prieinamu naujojo solinio albumo kūriniu „Please Forgive My Heart“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *