Virtual Boy – Memory Of A Ghost

Grupės „Virtual Boy“ istorijos pradžią žymi dviejų vaikinų susitikimas muzikos konservatorijoje. Atlikdami bendras užduotis atsiskaitymams Hendris Allenas ir Prestonas Walkeris suprato, kad dalinasi tais pačiais pomėgiais ir žavisi panašiais dalykais: sintezatoriais, elektronine muzika, klasikiniu apsirengimo stiliumi ir merginomis, kurios tarsi nužengusios iš Godardo filmų, menančių 60-uosius.

„Virtual boy“ vaikinai prisipažįsta, kad jų muzikos stilistiką ir braižą įtakojo tokios grupės kaip „Ratatat“, „Air“, „Nosaj Thing“ ir „The Glitch Mob“, o taip pat klasikai Bachas ir Mozartas.

Šių metų vasario 7 dieną su „Alpha Pup Records“ įrašų kompanijos pagalba grupė išleido savo debiutinį pilną albumą. Be to, duetas jau spėjo užsiimti pozicijas keliuose prestižinių festivalių, kurių metu scena dalinosi su tokiais atlikėjais kaip „Massive Attack“, „MGMT“, „Caribou“, „Four Tet“ ir daugeliu kitų.

Siūlome pažiūrėti vaizdo klipą dainai „Memory of a Ghost“ ir kiekvienam individualiai įvertinti dueto potencialą, o taip pat režisieriaus Joe Sill, suteikusio vizualią išraišką, darbo rezultatą.

 

"Virtual Boy" albumo viršelis

 

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *