LT: Nicolas Jaar koncerto apšildančia grupe pasirinkta „Golden Parazyth“

Iki itin laukiamo Nicolas Jaar pasirodymo Vilniuje liko vos kiek daugiau nei dvi savaitės, o šiandien ryte portalo manoMUZIKAlt redakcijos pašto dėžutę pasiekė dar viena gera žinia, jog garbė apšildyti vakaro žvaigždę atitenka lietuviams „Golden Parazyth“.

„Manau, kad „Golden Parazyth“ idealiai tinka pradėti vieną įdomiausių naktų „Lofte“ šiemet“, – sako abu atlikėjus koncertuoti menų fabrike pakvietęs muzikantas Viktoras Diawara.

Golden Parazyth (nuotr. Tomas Grižas)

Nuo pat pirmojo įrašo 2008 m. Nicolas Jaar fenomenas pasklido po pasaulį, o singlas „Mi Mujer“ išvedė diskotekininkus iš proto ir šie jam prisiekė amžiną meilę. Vieni tų, kurie irgi žemai lenkia galvą prieš šį amerikietį yra taip pat savo muzikiniu charakteriu ryškūs lietuvių elektronikos atlikėjai „Golden Parazyth“.

Žinoma, kad džiaugiamės suteikta proga apšildyti Nicolas Jaar. Manau, kiekvienam atlikėjui apšildyti muzikantą, kurį tu gerbi, yra didžiausias malonumas. Ta proga mes su savo kompanija pagrosime kažką naujo, negirdėto“, – visai netrukus po to, kai buvo suderinta N. Jaar apšildymo grupė, pakomentavo patys „Golden Parazyth“.

Primename, jog šiuo renginiu rugpjūčio 30 dieną prasidės ir festivalis „Vilnius Music Week 2012“, kurio vienas pagrindinių tikslų yra kurti naujas tarptautinio bendradarbiavimo galimybes bei pasiūlyti kokybišką muzikinę ir edukacinę programą. Rugpjūčio 30 – rugsėjo 2 d. vyksiančio „Vilnius music week 2012“ festivalio naktimis menų fabrike „Loftas“ pasirodys ir daugiau šių dienų Pabaltijo muzikos favoritų, tarp jų – „Dee & Kamy“, „Keymono“, „Instrumenti“ ir kiti.

Apačioje – vienas populiariausių „Golden Parazyth“ kūrinių „Regatta of Happiness“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *