manoMUZIKA pradeda draugystę su Rūdninkų Knygynu: pirma dovana – Bon Iver vinilas!

2013 metus pradedame puikiomis žiniomis: jau netrukus manoMUZIKOS skaitytojus pakviesime į išskirtinę mūsų antrojo gimtadienio fiestą. Kol kas apie ją nepasakosime nieko… Galime pasakyti tik tiek, jog ji įvyks vasario 23 dieną. Planuokitės laiką, nes turėtų būti tikrai smagu! Plačiau apie ją – vėliau.

Rūdninkų Knygynas

Šįkart norime Jums pranešti dar vieną itin svarbią naujieną.

Nuo šių metų pradžios manoMUZIKA pradeda intensyviai bendradarbiauti su Rūdninkų Knygynu – vieta, kurios nevalia aplenkti jokiam melomanui. Tai – ko gero vienintėlė vieta visoje Marijos Žemėje, kurioje be didesnių problemų galite rasti ne tik išskirtinius (į jokius komercinių Lietuvos radijo stočių rėmus nepatenkančių muzikinių grupių) vinilus bei kompaktines plokšteles, bet ir įvairiausius elitinius muzikos žurnalus, muzikines kolekcines dovanas, knygas ir kitas gėrybes, be kurių tikras melomanas neįsivaizduoja savo muzikinių svajonių ir kasdienio gyvenimiško polėkio. Nuo šiol informuosime Jus ne tik apie tai, kas atkeliauja į Rūdninkus (sutikite, visada smagu būti pirmiems ir įsigyti tą muzikinį gėrį, kurio ilgą laiką lauki…), bet ir kartu dovanosime dovanas.

Žodžiu, tikime, kad kartu su Rūdninkų Knygynų – bene jaukiausia muzikine vieta Lietuvoje, kurioje patefonas niekada nenustoja suktis – sukursime tikrą rojų visiems, neabejingiems gerai muzikai.

Ir… Kaip jau supratote iš antraštės, pirmą naujieną turime šiandien. Naujiena – išskirtinė ir LABAI verta JŪSŲ dėmesio.

manoMUZIKA ir Rūdninkų Knygynas bendradarbiavimo pradžią pažymi dovanodami „Bon Iver” vinilą „BETH/REST”. Kadangi manoMUZIKOS autoriai niekada neslėpė meilės šiam kolektuvui (ir didžioji mūsų skaitytojų dalis tai neabejotinai žino), galime garantuoti, kad mes į šį prizą tikrai nepretenduojame 🙂 Todėl kultiniu tampančio amerikiečių kolektyvo plokštelė tikrai atiteks vienam (arba vienai) iš Jūsų. Viskas, ką norintiems laimėti vinilą reikia padaryti, tai atsakyti į klausimą (kurio atsakymą paslėpėme savo paskyroje facebooke)

Taigi, dėmesio, klausimas skamba taip:

Per savo beveik šešerių metų karjerą Justinas Vernonas ir jo grupė yra sukūrę keletą nuostabių koverių. Kai kurie iš jų buvo atliekami tik koncertuose, kai kurie – išleisti singlų b pusėse. Kurios grupės ar atlikėjo koverio niekada nėra įrašę ar sudainavę „Bon Iver„?

Bon Iver "Beth/Rest"

a) Peter Gabriel

b) Bjork

c) Bonnie Raitt

d) Kate Bush

e) Anais Mitchell

f) Feist

g) Outfield

h) Sharon Van Etten

Teisingą atsakymą įrašykite apačioje esančioje formoje

    Jūsų vardas, pavardė (būtina)

    Jūsų el. paštas (būtina)

    Jūsų atsakymas

    Sufleruojame: fb.com/manoMUZIKA

    Savo atsakymus siųskite iki sausio 20 dienos. Būtent tądien mes burtu keliu išrinksime laimėtoją, kuriam įteiksime nuostabų, dar net neišpakuotą „Bon Iver” vinilą (kurio, prisipažinsime, labai labai labai norime ir patys).

    Na, o gražios draugystės su Rūdninkų Knygynu proga dalinamės „Bon Iver” muzika ir prižadame, kad jau labai greitai manoMUZIKOJE galėsite laimėti dar ne vieną vinilą ir kitų muzikinių gėrybių.

    Tegyvuoja gera muzika!