LOFTE koncertuos Selah Sue

Šį pavasarį, ypač antroje jo pusėje, Lietuvoje vyks kaip niekada daug netikėtų ir labai laukiamų koncertų. Vienas jų – tik ką paskelbtas belgų atlkėjos Selah Sue pasirodymas Vilniuje, menų fabrike LOFTAS.

Selah Sue koncertas LOFTE vyks balandžio 29 dieną, o jo metu atlikėja su grupe klausytojus džiugins unikalia R&B, soul, pop, trip-hop, jazz ir elektronikos žanrų sinteze.

Vienos geidžiamiausių Belgijos atlikėjų statusą Selah Sue tvirtai laiko nuo 2011 metų. Tais metais atlikėja Flandrijos Muzikos Industrijos Apdovanojimuose susirinko net 3 apdovanojimus, o šiemet Selah Sue dar kartą buvo įvertinta kaip Belgijos solo atlikėja numeris 1.

Verta paminėti, jog gražiai apie Selah Sue yra kalbėjęs netgi kultinis soul / funk muzikos kūrėjas Prince. 2010 metais Selah Sue apšildė jo pasirodymą Belgijoje.

Šį koncertą Selah Sue atsimena labai ryškiai: „Tai buvo nuostabu! Jis matė mano pasirodymą, o vėliau užkulisiuose turėjome malonų pokalbį. Prince dalino patarimus ir man pranašavo sėkmingą ateitį. Aš jo klausiau, ar man vertėtų daugiau mokytis groti gitara, o jis tiesiog atsakė, kad mato, jog aš kvėpuoju muzika ir toliau turėčiau tai daryti. Buvo nuostabu tai girdėti iš paties Prince.“

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *