manoATRADIMAS: Proxima Parada

Proxima Parada

„Geriau vėliau negu niekada” – tai yra šūkis, su kuriuo manoMUZIKOS kolektyvui visada pakeliui.

Netikėti muzikiniai atradimai ir nauji muzikiniai potyriai yra tai, kuo mes gyvename kasdien. Todėl šįkart vieną iš tų muzikinių atradimų norime pristatyti ir Jums.

Proxima Parada” – vienas iš tų vardų, su kuriuo pastaruoju metu mūsų dienos praleidžiamos itin dažnai. Atradome jį visai netyčia – „Spotify” jį įtraukė į vieną iš „Discover Weekly” grojarašių. O kai atradome, nenustojome klausytis iki šiol…

„Proxima Parada” susikūrė dar 2012 metais. Tuomet tai buvo žavi Kalifornijos koledžo draugų kompanija, nė nesvajojusi, kad jų muzika „pramuš” sienas ir pasieks milijonus klausytojų visame pasaulyje.

Jų muzikinis paveikslas – labai šviesus ir malonus ausiai. Čia persipina švelni pop muzika su lengvais džiazo garsais, vėjavaikiškas surf pop ir melodingas švelnaus roko prieskonis. Kažkuo tai primena prieš porą metų manoMUZIKOJE pristatyta JAV grupę „Young Gun Silver Fox”.

Pristatydama save Kalifornijos ketveriukė sako, kad jų muzika skatina savirefleksiją, šlovina žmonių ryšius ir teikia daug džiaugsmo.

Savo diskograrfijoje „Proxima Parada” turi keturis albumus. Debiutinis darbas, „Songs Of Music”, pasirodė dar 2014 -aisiais. Vėliau sekė dar trys.

Didžiausios „šlovės” (šį žodį rašome kabutėse, nes kolektyvas kol kas anaiptol nėra populiarus) jis sulaukė išleidęs 2017-ųjų plokštelę „Big Seven”. Būtent jame esančios dainos „Better Now”, „Hannah Hannah” ir „Tossin’ My Troubles” leido apie „Proxima Parada” kūrybą sužinoti dešimtims tūkstančių melomanų.

Šiemet Bryson Bailei, Kevin Middlekauff, Nick Larson ir Andy Olson ketvertas žada naują albumą. Pirmąjį jo šauklį jau turime – tai daina „24 Brand-New Hours”. Iš kūrinio galima spręsti, kad naujas albumas bus toks pats šviesus, pozityvus ir melodingas kaip ir visa grupės muzika.

Taigi, turime ko laukti.

O belaukdami jo, tiesiog rekomenduojame atrasti „Proxima Parada” – Kalifornijos grupę, kurios muzika papuoš smagius vasaros saulėlydžius ir neleis liūdėti.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *