manoATRADIMAS: Finn Ronsdorf

Kartais būna tokių atradimų, kurių balsą išgirdus supranti, kad radai kažką nepaprasto. Toks yra Finn Ronsdorf.

Užteko kažkur muzikos platformos „Spotify” platybėse išgirsti jo balsą ir dainą „Reaching For Cold Hands”, kad jis neapleistų ir priverstų parašyti apie save.

O kol kas žinių apie jį turime labai nedaug. Nenuostabu, nes savo muzikinę karjerą jis pradėjo tik prieš keletą metų išleisdamas pirmąjį singlą „Ode to a Lost Love”.

Vėliau sekė „Blue”, „First Time”, kol visi kūriniai nugulė pirmame Finn Ronsdorf trumpame albume „Odes Ep”.

Na, o pats Finn Ronsdorf yra kilęs iš Vokietijos. Tas taip pat yra nuostabu, nes ne tiek jau daug pas mus besisvečiuojančių atlikėjų yra iš šios šalies. Paskutinis Finn Ronsdorf singlas yra „Bloodline” įrašytas kartu su iš tos pačios šalies kilusia atlikėja Lisa Harres. Dar viena puiki daina į atlikėjo kolekciją, kuris kol kas tik žengia pirmuosius žingsnius savo muzikinėje karjeroje.

Finn Ronsdorf nėra išleidęs net savo pirmojo albumo ir socialinėje paskyroje neturi net tūkstančio gerbėjų. Bet kam tai yra svarbu. Jei atsiras žmonių, kurie taip pat nuo pirmosios melodijos pagaus šio atlikėjo nešamą žinutę, užsikabins už jo balso ar melodijos, juk tai ir bus svarbiausia.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *