Multiks ir Povilas Meškėla – Vėjau

Grupė „Multiks” dar lapkričio mėnesį pristačiusi dainą „Nida” grįžta su dar vienu nauju kūriniu „Vėjau”, kuri įrašyta kartu su roko muzikos grandu Povilu Meškėla.

Kaip sako grupės lyderis ir dainų autorius Paulius Burba: „Kai tik sukūriau pirmuosius dainos akordus ir tekstą, iškart kilo mintis, kad puikiai kartu dainoje skambėtų ir Povilo Meškėlos vokalas. Įrašę dainą parodėme Povilui, kuris mielai sutiko ją sudainuoti kartu. Labai gerbiame Povilą kaip muzikantą, ir visa tai ką jis nuveikė Lietuvos roko scenoje yra neišmatuojama, todėl labai džiaugiamės bendru rezultatu“.

Povilas Meškėla yra ne vienintelis svečias. Įrašuose dalyvavo ir daugiau kviestinių muzikantų. Justas Kulikauskas sukūrė violončelės partiją, o Tomas Dičiūnas užpildė dainą fortepijono garsais.

Daina „Vėjau“ kupina nostalgijos. Tai daina apie vaikystę, paauglystę, apie tai kaip norėjosi būti išskirtiniu, apie dideles svajones ir norus, kuriais šventai norisi tikėti. Nors su laiku žmonės kartais pameta šiuos dalykus, daina primena, kad svajonėms dar nevėlu, ir jei širdis kažko trokšta, reikia eiti tuo keliu.

Grupė baiginėja įrašus ir kartu su naujo albumo pasirodymu atnaujins ir koncertinę veiklą. Nekantraujame išgirsti naujas dainas gyvuose koncertuose!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *