JACK WHITE netikėta staigmena gerbėjams – NO NAME albumas

Gerbėjams dovanotų / dalintų vinilų nuotrauka

2022 m.  Jack White pristatė net du albumus (rašėme čia) , tačiau po jų nesekė standartiniai interviu pristatymo turai/koncertai. Šį savaitgalį Jack White taip pat netikėtai ir originaliai nustebino savo gerbėjus 07-19 dieną apsipirkusius Third Man Records parduotuvėse Nashville’yje, Detroit’e ir London’e padalindamas savo naujojo albumo vinilus.

Nei Jack White atstovai, nei parduotuvių darbuotojai nekomentuoja apie naują leidinį. Vinilas įdedamas pirkėjams į pirkinių maišelį, kaip dovana. Taip pat, kaip dovaną, albumą digital formatu gavo visi Third Man Records” VOULT nariai.

Deja, oficialiose platformose jo nerasite. Visgi naujais Jack White kūriniais neoficialiai dalinasi gerbėjų internete, o dovanų gautus vinilus e-bay galima įsigyti už 800-1000 $.

Visi klausę albumo, naują netikėtą Jack White darbą vadina artimiausiu The White Stripes ir „Icky Thump” skambesiui. Pasiilgai The White Stripes? Laukiame oficialiose platformose ir neabejojame – patiks!

nuotr. iš https://www.metrotimes.com/music/jack-white-surprise-drops-new-lp-at-third-man-records-36840380 (nuotr. aut.Lee DeVito)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *