„Kings of Leon” susitaikė? Žadama, jog grupė šiais metais pradės įrašinėti naują albumą

Praėjusiais metais vidinę krizę išgyvenęs amerikiečių rock muzikos kolektyvas „The Kings of Leon” skelbia, jog susitaikė ir ketina dar šiais metais grįžti į studiją įrašinėti savo šeštojo albumo.

Priminsime, jog buvo manoma, kad grupė iširs, kai praėjusią vasarą vieno koncerto metu kolektyvo lyderis Cabelas Followillas nusiaubė sceną. Dėl incidento ir išryškėjusių vidinių nesutarimų pasirodymas bei įpusėjęs pasaulinis koncertinis turas buvo nutraukti.

Likę grupės nariai teigia, kad buvo planuojama Calebą apskritai išmesti iš grupės, mat jis tapo nebesukalbamas, priklausomas nuo alkoholio bei narkotikų ir jokiais būdais neketino gydytis.

Grupės būgnininkas Nathanas Followillas teigia, kad atmosfera grupėje labai pagerėjo, atlikėjai pailsėjo nuo išsekimo koncertų metu ir per artimiausius pusę metų ketina vėl pradėti dirbti kartu.

Be to, neseniai grupė įsigijo įrašų studiją Nešvilyje, JAV, o šis faktas tik patvirtina rimtus planus dirbti prie naujo albumo.

Paskutinis „The Kings of Leon” albumas „Come Around Sundown” pasirodė 2010 metais.

2 Komentarai apie “„Kings of Leon” susitaikė? Žadama, jog grupė šiais metais pradės įrašinėti naują albumą

  1. Mhamed says:

    Happy Father’s Day to you Asa and all the true fathers on the plenat.Asa, this is a fantastic song. This is a time that it needs to be remade as a reminder to all those men that make no time for their children. I am going to post this one as well.Thanks for linking me!Peace bruh!

  2. viagra says:

    Umm, are you really just giving this info out for nothing?

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *