Mumford And Sons: Mūsų antrasis albumas praktiškai užbaigtas

Mumford and Sons (nuotr. grupės archyvo)

Išleidę nuostabų debiutinį albumą „Sigh No MOre” šiandieninio indie folko pionieriai „Mumford And Sons” neabejotinai tapo viena paklausiausių muzikinių prekių muzikos vartotojų ir muzikos gurmanų pasaulyje.  Keista, tačiau būtent šis britų kolektyvas sugebėjo atrasti stebuklingą aukso vidurį tarp „Kokybės ir vartotojiško produkto” santykio.

Bene antrus metus iš eilės laukiamiausiu albumu įvardinamas Mumfordo ir sūnų diskas, kaip paaiškėjo prieš porą mėnseių, dienos šviesą tikrai išvys 2012- aisiais. Tiesa, nepaisant to, kad konkreti įrašo pasirodymo data dar nėra aiški, grupės narys multiinstrumentalistas Benas Lovettas sako, kad įrašas jau praktiškai užbaigtas.

„Esame albumo baigiamojoje stadijoje. Tiesa, nežinome kurios dainos pateks į mūsų antrąją plokštelę, tačiau jau esame finišo tiesiojoje. Norime, kad šiemet pasirodysiantis įrašas visiškai atitiktų mūsų dabartinę savijautą”. – sakė Lovettas „MTV News”.

Paprašytas papasakoti apie albumo pasirodymo akimirką, muzikantas nebuvo konkretus: „Kol kas tikrai nežinome kada įrašas pasirodys muzikos parduotuvėse. Nežinome tiksliai net visų albumo dainų. Tačiau labai stengiamės ir norime, kad jis būtų išleistas kuo greičiau”.

manoMUZIKA primena, kad „Mumford And Sons” albumas „Sigh No More” pasirodė dar 2009- aisiais. Yąkart pasirodęs debiutinis indie folk kolektyvo diskas pelnė grupei šūsnį įvairiausių apdovanojimų ir išskirtinį pasaulinį pripažinimą.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *