NAUJIENA: Mmoths – Summer (feat. Superhumanoids)

Kai sulaukėme tos akimirkos, kai kasdien matyti sniegą tampa nebepakeliama moraline našta, o kalendorinis pavasaris, norime to ar ne, nejučia ima skverbtis iki sielos gelmių ir verčia saulės ir žalumos norėti dar ir dar, priešaky iškyla karštos vasaros vizija…

Mmoths viršelis (nuotr. Mmoths facebook profilis)

Taip, iki jos dar toli, tačiau nejučia apie ją galvojame vis dažniau ir dažniau, o žieminį apavą ir storus drabužius vis labiau ir labiau norisi sugrūsti kuo giliau į spintą.

Kodėl prabilome apie vasarą? ogi todėl, kad daina, kurią pristatome vadinasi „Summer”. Prieš akimirką ji buvo pristatyta ir atlikėjo internetinėje svetainėje.

Kūrinys tikrai primena vasarą (pasitaisysime – karštą ir (gerąja prasme) alinančią vasarą), jūrą, paplūdimį ir kaitrią saulę….

Taigi, pasigarsinkite savo imtuvus, užsimerkite ir įsivaizduokite, kad gulite Atlanto vandenyno pakrantėje, geriate cuba libre, šalia jūsų – tūkstančiai tokių pačių vasara besimėgaujančių žmonių, o pučiantis lengvam pietų vėjas atneša mielą „Mmmoths”  ir „Superhumanoids” dainos „Summer melodiją…

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *