Damon Albarn tik per plauką neprarado naujojo Gorillaz albumo

damon albarn

Įsivaizduokite – po sunkios darbo dienos užsukate išgerti, šiek tiek padauginate, lipate į taksi… ir automobilyje paliekate svarbius dokumentus. Panaši istorija nutiko grupių „Blur“ ir „Gorillaz“ vokalistui Damonui Albarnui – ir pasekmės galėjo būti tragiškos. Užsukęs į Londone esantį privatų klubą „Groucho Club“, kurio sienos galėtų papasakoti ne vieną istoriją apie šou biznio gyvenimą, D. Albarnas pernelyg uoliai mėgavosi gėrimais. Tad nieko keisto, kad darbinį laptopą, kuriame gulėjo jau beveik paruoštas naujasis „Gorillaz“ albumas, jis tiesiog paliko taksi automobilyje.

Galėjo baigtis liūdnai, juk „Gorillaz“ – tai ne tik muzika, tad D. Albarno kompiuteryje, be audio failų, buvo ir brangiai kainuojanti vizualinė medžiaga. Prarastos medžiagos vertė būtų sunkiai įkainojama. Naujasis „Gorillaz“ albumas žada būti itin politizuotas – pagrindine jo tema taps Brexitas. Anti-Brexitiškų pažiūrų D. Albarnas ne kartą koncertų metų kalbėjo apie atsiskyrimo nuo Europos Sąjungos žąla Didžiajai Britanijai.

Laimei, sąžiningas taksistas grąžino radinį ir muzikos pasaulis lengviau atsiduso. Kol kas pavadinimo neturintį albumą žadama išleisti 2018-ųjų pabaigoje. Paskutinis „Gorillaz“ albumas, „Humanz“, pasirodė vos pernai, 2017-ųjų pavasarį.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *