Pasirodė ilgai lauktas naujas Apparat albumas

Apparat LP5

Apparat LP5

Vokietijos elektroninės muzikos talentas Sascha Ringas pasauliui kur kas geriau pažįstamas kaip „Apparat„. Balandžio 11 dieną menų fabrike „LOFTAS” pasirodymą surengsiantis vokietis šiandien turi rimtą progą švęsti – išleidžiamas jo naujas albumas.

Darbas, kuris vadinasi „LP5”, jau pasiekiamas ir visiems, besinaudojantiems tokiomis programėlėmis kaip Spotify ar Deezer.

„Sukūriau naują albumą. Jis vadinasi LP5. Nenorėjau galvoti albumo pavadinimui kažkokių papildomų istorijų. Šis įrašas – apie muziką. Ir tik apie ją. Ir apie pastangas atrasti džiaugsmą vėl kuriant muziką. Apie tas akimirkas, kai dalykai stebuklingai nutinka savaime ir viskas, ką tau reikia padaryti – tai nesimaišyti šiems atsitikimams po kojomis.  Albumui sukurti prireikė daug laiko, buvo įvairių pakilimų ir nuopuolių, bet man padėjo labai daug žmonių. Ačiū jiems už tai”, – pristatydamas albumą sakė Sascha Ringas.

„LP5” – penktas studijinis „Apparat” albumas. Jis pasirodo praėjus 8 metams nuo ketvirtosios plokštelės išleidimo. Tiesa, 2013 m. muzikantas sukūrė specialų albumą teatrinei pjesei. Be to, yra dirbęs su kitais projektais (tokiais, kaip „Modeselektor”).

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *