Sigur Rós lyderis Jónsi pristato naują projektą ir dalinasi pirmąja daina

Islandijos post roko herojai „Sigur Rós” jau seniai turi pastatytą paminklą ne vieno pasaulio melomano širdyje. Lietuvos melomanų šis projektas taip pat yra labai mėgiamas, todėl pastebėjome, jog kiekviena žinia iš jų sulaukia nemažo Jūsų dėmesio.

Šiandien yra ta diena, kai dėmesio centre – ir vėl mūsų mylimi kūrinio „Hopippolla” kūrėjai. Tiksliau, jų centrinė figūra, balsas ir siela Jónsi.

manoMUZIKOS pašto dėžutę ką tik pasiekė laiškas, kuriame pranešama apie naują Jónsi ir Švedijos kompozitoriaus Carlo Michaelo von Hausswolffo projektą. Dar praėjusią vasarą užsimezgusi šių dviejų talentingų muzikantų draugystė virto duetu, pasivadinusiu „Dark Morph”. Jau gegužės 10 dieną muzikos parduotuvių lentynas pasieks ir pirmasis didelis judviejų kūrybos vaisius – debiutinis albumas, kuris vadinsis taip pat, kaip ir grupė.

Plokštelėje, kurią sudarys 8 kūriniai, bus galima girdėti ir daug gamtos garsų – duetas specialiai įrašinėjo delfinų, šikšnosparnių ir kitų gyvūnų bei gamtos reiškinių garsus.

Šiandien pristatytas pirmas dueto „Dark Morph” darbas, pavadintas „Bekaya Yalo”. Tad klausomės jo ir laukiame debiutinio naujo dueto eksperimento.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *