Coldplay: „Mylo Xyloto” gali būti paskutinis mūsų albumas

Grupė "Coldplay"

Kitą pirmadienį pasirodysiantis „Coldplay” penktasis studijinis įrašas „Mylo Xyloto” gali būti paskutinis grupės istorijoje. Tai interviu „The Mail On Sunday” pareiškė patys kolektyvo nariai.

„Tai gali būti paskutinis mūsų studijinis diskas. „Mylo Xyloto” kūrėme trejus metus. Į albumą sudėjome viską, ką galėjome. Net neįsivaizduoju kaip galėtumėme sukurti dar vieną.” – kalbėjo grupės lyderis Chrisas Martinas.

Palyginimui jis pasitelkė dabartinius jaunimo dievukus – Justiną Bieberį ir Adele: „Šiandien mums reikia konkuruoti su kur kas jaunesniais atlikėjais, tokiais kaip Justinas Bieberis ir Adele. Mums reikia tiek pat energijos, kiek turi jie, todėl suvokdamas situaciją galiu drąsiai pasakyti, kad jei tai bus  mūsų pabaiga – aš tikrai su tuo susitaikysiu. Svarbiausia – veikti taip, tarsi albumas būtų paskutinis ir nieko kito nesitikėti”.

manoMUZIKA.lt primena, kad tai – jau antrasis tokio pobūdžio pareiškimas. Panašią žinutę prieš kelis mėnesius Chrisas Martinas jau yra perdavęs savo gerbėjams.

Komentaras apie “Coldplay: „Mylo Xyloto” gali būti paskutinis mūsų albumas

  1. Vaida says:

    Lb faina.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *