OutKast ateityje – nežinomybė

Vienas „Outkast” narių – ekscentriškasis Andre 3000 pranešė, kad „Outkast” neketina išleisti naujo albumo. Tai paneigė neseniai jo grupės kolegos Big Boi kalbas, esą naujas dueto albumas jau netrukus bus baigtas. Tai reiškia, kad net penkerius metus grupės gerbėjų laukiamo albumo teks dar ilgiau palaukti.

OuKast (nuotr. grupės facebook paskyra)

„Pastaruoju metu internete pasirodė nemažai kalbų apie naują „OutKast” albumą, tačiau galiu atsakingai pareikšti, kad kol kas naujo disko tikrai neplanuojame. Horizonte ir taip yra daug muzikos. Pastaruosius porą metų gyvenau ir džaugiausi kitais atlikėjais, kurie mane „pasigaudavo” ir sakydavo: „Ei, Andre, norėčiau, kad sudainuotum mano dainoje”. Šie metai buvo skirti būtent bendradarbiavimui ir tie atlikėjai palaikė mano gyvastį. Dabar planuoju savo solinį albumą. Tiesa, nežinau kada jis pasirodys. Na o kas liečia „OutKast”, galiu pasakyti tik tiek, kad nežinau nei kada, nei ar apskritai „OutKast” naujas albumas pasirodys”. – leidiniui „GQ” sakė Andre 3000.

manoMUZIKA primena, kad paskutinis „OutKast” solinis įrašas „Idlewid” buvo išleistas 2006 metais. Po dviejų metų – 2008- aisiais Big Boi sakė: „Mes ruošiamės pradėti dirbti prie naujo „OutKast” albumo”. Tačiau iki šiol šis duetas neišleido nieko naujo.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *