Pirmasis „Bon Iver” lyderio Justino Vernono įrašų kompanijos „Chigliak” išleistas kūrinys

Pasaulio klausytojų simpatijas savo muzika pavergiančios grupės „Bon Iver” lyderio Justino Vernono kiek daugiau nei prieš metus įkurta muzikos įrašų kompanija „Chigliak” gegužės 22 dieną išleis savo pirmąjį darbą, roko grupės „Amateur Love” 2003 metais įrašyto albumo „It’s All Aquatic” perleidimą.

Kaip teigia pats Justinas Vernonas, iš Viskonsine esančio miesto Eau Claire kilęs kolektyvas „Amateur Love” buvo bene vienintelė priežastis, dėl kurios buvo įkurta įrašų kompanija „Chigliak„. Grupės lyderis Joshas Scottas yra artimas Justino Vernono draugas, o jo kuriamos dainos, anot „Bon Iver” lyderio, „yra daug brandesnės ir yra aukštesnio meistriškumo lygio”.

Viršuje galite perklausyti pirmąjį „Chigliak” įrašą, puikų iš naujo atrastos grupės „Amateur Love” darbą „Con/A Sewer/Cat”.

Priminsime, jog muzikos įrašų kompanija „Chigliak” buvo įkurta tam, kad skleistų muziką, „kuri keičia gyvenimą”. Jos tikslas – pasauliui pristatyti seniau išleistus įrašus, kurie liko nepastebėti klausytojų, nes nebuvo išleisti komerciškai, bei išleisti naujų atlikėjų darbus taip, kad jie būtų pastebėti. Kaip teigia įrašų kompanijos įkūrėjai, „juk visi turime savo mėgstamų atlikėjų, kuriuos, atrodo, norėtųsi, jog būtų girdėję daugeliau žmonių – o tai ir yra dalykas, dėl kurio įsikūrė ‘Chigliak‘”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *