Garbage – Blood For Poppies

Vienas laukiamiausių šių metų sugrįžimu jau dabar muzikos kritikų ir mylėtojų yra vadinamas kolektyvo „Garbage” naujo albumo pasirodymas ir naujo koncertinio turo pristatymas.

Net šešerius metus tylėjęs amerikiečių roko kolektyvas, su ekscentriškąja Shirley Manson priešaky, savo naują diską, pavadintą „Not Your Kind Of People” išleis gegužės 14 dieną.  Įrašą, kurį išleis pačios grupės valdoma leidybinė kompanija „STUNVOLUME” sudarys 11 dainų. Tiesa, riboto leidimo specialųjį diską įsigiję ištikimiausi „Garbage” fanai, albume ras dar keturias papildomas šviežias dainas.

Šiandien Shirley Mansnon kolektyvo gerbėjams didi diena, mat „Garbage” pristato pirmąjį vaizdo klipą naujojo albumo dainai. Kaip ir galima buvo tikėtis, grupė nusprendė ekranizuoti kūrinį „Blood For Poppies”. Kolektyvo lyderė, kalbėdama apie šį vaizdo klipą sakė, kad ji, kartu su visa grupe, labai didžiuojasi nauju dainos vaizdo klipu, mat tai – pirmas video po penkerių metų „Garbage” pertraukos. Negana to, Shirley Manson pridūrė, jog šį vaizdo klipą sukūrė jaunas Anglijos gyvenojas, kuriam tai – debiutas muzikinėje vaizdo klipų kūrimo padangėje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *