Blur ir Oasis lyderiai gros kartu?

Nuotrauka PA.

Pasibaigus 33-ąjai „Brit Awards” ceremonijai apie ją (ir jos užkulisius) vis dar kalbama visoje muzikos spaudoje. Žinoma, didžiausio atgarsio susilaukė Noelio Gallagherio pasisakymas apie galimą bendradarbiavimą su „Blur” lyderiu Damonu Albarnu.

Anksčiau mirtinais priešais buvusių grupių „Blur” ir „Oasis” lyderiai jau kurį laiką yra užkasę karo kirvį, tačiau minčių apie galimą bendradarbiavimą mes (bent jau iki šiol) tikrai negirdėjome.

„Per apdovanojimus kartu su Damonu sėdėjome prie vieno stalelio. Nematau priežasčių kodėl negalėtumėme groti kartu. Galbūt netgi per kitų metų apdovanojimus”, – sakė Noelis. Čia pat sedėjęs Damonas pridūrė, kad Noelis turi  tikrai neprastą humoro jausmą.

Gallagheris, kalbėdamas apie apdovanojimų ceremoniją pridūrė, kad jaučiasi gerokai pasenęs: „Kas per vienas yra Benas Howardas (gavęs 2 apdovanojimus – aut. past)? Šįvakar pasijutau gerokai pasenęs. Beveik nieko iš apdovanotųjų nežinau.  Kur dingo visos roko grupės?”

Beje, dar šiemet Blur ir Noelis Gallagheris dalinsis viena „Royal Albert Hall” arenos scena, kurioje abu kolektyvai dalyvaus renginyje, kurio tikslas – surinkti lėšas ir fondui, padedančiam paaugliams kovoti su vėžiu. Ar tai bus akimirka, kuomet Noelis su Damonu pirmą kartą sugros kartu? Belieka palaukti ir sužinosime.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *