Justicious – Tolyn

Justicious nuotr., aut. Raimundas Adžgauskas

Justicious lietuviškos muzikos mėgėjams pažįstamas kaip didžėjus, radijo laidų vedėjas ir prodiuseris, dirbęs su tokiais atlikėjais kaip Angelou, Free Finga, Tie Geresni, Tommy Cash ir Ashnikko… Tačiau muzikantas tikina, kad dabar prasidėjo naujas jo kūrybos etapas.

Justicious pamatome naujame, vokalisto amplua. Taip pat išgirstame ir jo nauja daina „Tolyn“.

„Šis kūrinys tapo tam tikra ode mano impulsyvumui, kuris kartais griauna mano ramybę. Vieną dieną per šį savo bruožą labai stipriai pasišiukšlinau, tačiau lygiai dėl tos pačios priežasties pradėjau apie susiklosčiusią situaciją rašyti. Pradinę kūrinio versiją įrašiau dar tą pačią dieną ir įkėliau visur, kur galėjau, kad tikrai pastebėtų ta, kuriai jis yra skirtas“, – pasakoja atlikėjas. 

Justicious odę impulsyvumui pratęsia ir vaizdo klipas, parodantis tai, kas jam padeda išgyventi tiek dainoje apdainuotas situacijas, tiek šį izoliacijos laikotarpį: važiavimas be galutinio tikslo garsiai dainuojant, energiją paverčiant naujomis idėjomis bei švariomis mintimis.

Prie kūrinio įgyvendinimo prisidėjo ir dainą pritariamaisiais vokalais pagyvinęs grupės „Abii“ vokalistas Andrius Šarka, o kūrinio viršelį bei simbolį sukūrusi menininkė Ieva Gražytė.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *