Rekomendacija jaukiam savaitgaliui – šiltas ir švelnus naujas „Proxima Parada” albumas

Tokiomis dienomis kaip ši, ypatingai norisi šilumos ir jaukumo. Na, maždaug tokio, kuris žvarbią rudens dieną sušildytų ir leistų prisiminti ramią, saulėtą ir šiltą vasaros dieną. Ir tokiom jaukioms akimirkoms išskirtinę nuotaiką gali sukurti… muzika.

Todėl šįkart manoMUZIKA turi nuostabią rekomendaciją – šiltą, mielą, jaukų ir velniškai švelnų muzikinį palydovą artėjančiam savaitgaliui. O tas palydovas – tai naujas grupės „Proxima Parada“ albumas „Second Brother”.

Nors daugeliui „Proxima Parada” – vis dar nežinomas vardas, apie juos esame rašę manoMUZIKOS rubrikoje manoATRADIMAS prieš keletą mėnesių.

„Proxima Parada” susikūrė dar 2012 metais. Tuomet tai buvo žavi Kalifornijos koledžo draugų kompanija, nė nesvajojusi, kad jų muzika „pramuš“ sienas ir pasieks milijonus klausytojų visame pasaulyje.

Jų muzikinis paveikslas – labai šviesus ir malonus ausiai. Čia persipina švelni pop muzika su lengvais džiazo garsais, vėjavaikiškas surf pop ir melodingas švelnaus roko prieskonis.

Pristatydama save Kalifornijos ketveriukė sako, kad jų muzika skatina savirefleksiją, šlovina žmonių ryšius ir teikia daug džiaugsmo.

Iki šiol savo diskograrfijoje „Proxima Parada“ turėjo keturis albumus. Debiutinis darbas, „Songs Of Music“, pasirodė dar 2014 -aisiais. Vėliau sekė dar trys. Šiandien – ta džiugi diena, kai dienos šviesą išvydo penktasis studijinis įrašas „Second Brother” – toks pats šiltas, mielas, jaukus ir švelnus.

Taigi, linkėdami gražaus savaitgalio, labai nuoširdžiai jums rekomenduojame šį žavų ir pasakiškai mielą savaitgalio palydovą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *