Portalui manoMUZIKA.lt – 11 metų!

11

Šiandien mums svarbi diena ne tik dėl to, kad Red hotai pagaliau sugrįžo su nauja daina ar „Black Country, New Road” išleido nuostabų albumą. Taip pat – ne tik dėl to, kad pasaulį prieš gan nemažai metų išvydo Alice Cooperis ar Natalie Imbruglia.

Vasario 4 d. yra manoMUZIKOS gimtadienis. Šįkart – jau 11. Drąsiai įžengę į antrąją dešimtį prieš metus, šiemet skaičiuojame ir pirmąjį savo „-oliktą”.

12674 įrašai – tiek jų mes parašėme per tuos 11 metų. Viskas iš idėjos. Viskas – muzikos vardan. Ar tai daug? Bala žino. Juk visada gali būti daugiau:)

Mylime šitą savo kūdikį dėl vienos esminės priežasties – nes mes mylime MUZIKĄ.

Todėl šiandien vakare, klausydamiesi naujų, dar dažais kvepiančių „The Slow Show” ir „Black Country, New Road” albumų, kilstelėsime stiklą vieneto. Na gerai, gal ir du. Vienuolikos, greičiausiai, nesugebėsime, bet muziką tikrai pagerbsime.

Tačiau čia turime pačią nuoširdžiausią padėką. Ir ši padėka yra skirta Jums, mieli bičiuliai. Visų pirma, už tai, kad domitės ir klausote. Visų antra, už tai, kad skaitote. Žinoma, ačiū už visus gerus žodžius. Už visus blogus – taip pat. Ačiū ir už tą kritiką, kurios sulaukiame nenušviesdami Katy Perry, Justino Bieberio ar „69 danguje” naujienų. Visa tai mums leidžia įsitikinti, kad tas laikas, kuris yra brangiausias šioje kasdienybėje, skirtas muzikai – tikrai nenueina veltui. Todėl dar kartą ačiū Jums už tai.

Panašu, kad be trečio stiklo visgi neapsieisime. Nes jis tikrai bus pakeltas už Jus!

Taigi, klausykimės muzikos, domėkimės muzika, skaitykime apie muziką ir, svarbiausia, gyvenkime su muzika!

Tegyvuoja MUZIKA!
O mes, savo ruožtu, tiek kiek jėgos ir senstelėję kaulai leis, taip pat bandysime gyvuoti, rašyti ir kalbėti apie muziką.

Pagarbiai,
manoMUZIKOS kolektyvas

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *