Duran Duran: darbas su Timbaland buvo košmaras

„Duran Duran” prisipažino, kad darbas su prodiuseriu Timbaland’u prie 2007- ųjų metų grupės albumo „Red Carpet Massacre” buvo košmaras.

Grupės būginininkas Roger’is Taylor’as, kalbėdamas su „The Quietus” atskleidė, kad dirbti su Timbaland’u nebuvo pats lengviausias išbandymas grupei.

„Visas projektas buvo daugiau nei košmaras. Mes atnešėm įrašytą albumą savo leidėjams į „Sony”. Įrašas buvo tikras ir natūraliai skambantis. Praktiškai natūralaus roko įrašas. Tačiau leidėjai pareiškė, kad jiems trūksta pop skambesio ir pasiūlė padirbėti su Timbaland’u. Mūsų nelaimei, mes sutikome…”. – kalbėjo muzikantas.

Liedamas apmaudą, Tayloras pridėjo: „Kai sužinojome apie galimybę dirbti su Timbaland’u, pagalvojome „kodėl gi ne? pabandykim”. Manau, kad prodiuseris, gavęs mūsų įrašus, kuriuose jau buvo viskas sutvarkyta – ir gitaros, ir būgnai, ir klavišiniai – tiesiog pasijuto įžeistas, kad tai – ne jo paties darbas. Tada prasidėjo mūsų muzikos keitimas ir „kraipymas”. Tai buvo siaubinga”.

ManoMUZIKA primena, kad per savo 33 metų gyvavimą, britų grupė išleido 13 albumų ir laimėjo begale prestižinių muzikinių apdovanojimų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *