Po dešimtmečio pertraukos atsikūręs legendinis duetas Everything But The Girl perdainavo The XX dainą

Grupė "Everything But The Girl"

Daugiau nei dešimtmetį kartu nebegrojanti anglų grupė „Everything But The Girl” trumpam ir vėl buvo užsidarę studijoje. Duetas, kurį sudaro Benas Wattas ir Tracey Thorn grįžo tam, kad įrašytų naujųjų anglų žvaigždžių – „Mercury” apdovanojimo laimėtojų „The XX” kūrinio koverį.

Grupė „The XX” dar pernai metais paprašė dueto įrašyti savąją versiją vienam iš kūrinių, kuris turėjo pasirodyti atskirame „The XX” koverių albume. „Everything But The Girl” sutiko ir įrašė savąją dainos „Night Time” interpretaciją. Koverių albumas nepasirodė, tačiau daina, kurioje pagrindiniu balsu, kaip visada dainuoja Tracey Thorn, pritariančio vokalo ir gitaros partijas atlieka Benas Wattas, o būgnais groja ir prodiuserinį darbą atliėka Ewanas Pearsonas, išliko ir ją grupės vokalistė nusprendė įtraukti į naująjį savo EP.

Naujas Tracey Thorn EP vadinsis taip pat kaip ir daina – „Night Time” – ir jį lapkričio 1 dieną išleis „Merge Records„.

Beje, ta pati leidybinė kompanija, praėjus savaitei po Tracey Thorn nepilno albumo pasirodymo, išleis dar vieną skaitmeninį įrašą „Extended plays 2010 – 2011”, kuriame bus galima atrasti tokių atlikėjų, kaip Sufjan Stevens, grupės „Vampire Weekend” ir kitų žinomų vardų dainų koverius.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *