Arctic Monkeys planuose – ištikimybė ‘Domino Records’

Grupė "Arctic Monkeys"

Šefildo super grupės „Arctic Monkeys” nariai greičiausiai net nesvarstys didžiųjų įrašų kompanijų pasiūlymų ir liks su savo dabartiniais leidėjais – indie muzikos grupių „prieglobsčiu” tapusiu leiblu „Domino Records„.

Kalbos apie tai, kad neseniai puikiai kritikų įvertiną albumą „Suck it And See” išleidusi grupė gali kelti sparnus ir pasirašyti sutartį su viena iš muzikos industrijos gigančių prasidėjo tada, kai paaiškėjo jog ‘šiaurės beždžionių’ kontraktas su „Domino” baigiasi po pastarojo albumo išleidimo. Tačiau visus albumus nuo pat karjeros pradžios šioje įmonėje leidęs Aleksas Turneris ir kompanija, regis, likę bendradarbiauti ir toliau.

„Tie, kurie teigia, kad mūsų sutartis su „Domino” pasibaigė, yra teisūs. Jau dabar turim daug pasiūlymų iš įrašų gigantų, tačiau jų net nesvarstome. „Domino” buvo nuostabus leiblas, padėjęs ir skatinęs mus tada kai buvo sunku. Todėl net nedvejodamas galiu pasakyti, kad mūsų dabartiniai leidėjai visada turės pirmenybės teisę bet kokių derybų pradžioje”. – kalbėjo „Arctic Monkeys” vadybininkas Ianas McAndrew.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *