James Blake: apie naują albumą ir bendradarbiavimą su Bon Iver

Praėjusiais metais savo debiutinį albumą išleidęs Jamesas Blake’as prisipažino, kad antrasis jo diskas gerokai skirsis nuo pirmojo.

Vienas populiariausių 2011- ųjų metų Didžiosios Britanijos atlikėjų prisipažino, kad pastaruoju metu jis dažnai lankėsi šokių klubuose, kuriuose dominavo šokių muzika, padariusi nemažą įtaką ir jau ruošiamo antrojo albumo skambesiui. Beje, muzikantas teigė, kad jam neseniai teko stoti ir prie didžėjaus pulto ir parengti kelis setus. Tai jam taipogi suteikė didelį malonumą.

James Blake

Kalbėdamas apie muzikos visuomenės labai laukiamą jo antrą įrašą, Blake’as portalui „Spinner” sakė: „Jei atvirai, manau, kad mano naujas albumas bus kiek agresyvesnis. Aš tikrai netapau agresyviu, tačiau muziką dabar jaučiu kiek kitaip. Klubinė ritmai ir elektronika pastaruoju metu man padarė didžiausią įtaką, todėl naujas albumas gims kitu keliu nei pirmasis”.

Paklaustas apie bendradarbiavimą su „Bon Iver” lyderiu Justinu Vernonu (jie kartu jau buvo įrašę dainą „Fall Creek Boys Choir” – aut. past), Blake’as buvo atviras: „Galiu patikinti, kad tada, kai būsiu Amerikoje – jį tikrai lankysiu. Taip pat jau žinau dienas kuomet jis viešės Londone. Mes norime dar šį tą nuveikti kartu. Be to – jis puikus vyrukas. Galiu pasakyti, kad visi mano iki šiol atlikti kūriniai, bendradarbiaujant su kitais atlikėjais, buvo sukurti draugystės pagrindu. Jie turi būti geri žmonės ir puikūs bičiuliai, o ne dirbtinai pakviesti muzikantai”.

manoMUZIKA primena, kad be debiutinio vasario mėnesį išleisto James Blake albumo, atlikėjas vasaros pabaigoje išleido ir šešių dainų skaitmeninį EP „Enough Thunder”
 

Komentaras apie “James Blake: apie naują albumą ir bendradarbiavimą su Bon Iver

  1. melinakexxx says:

    man patinka james blake…

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *