LT: St. Stereo feat. Justė Starinskaitė – Make Me Colorful

Šiandien pristatome Jums lietuviškos house muzikos garsus – didžėjus ir prodiuseris St. Stereo kartu su grupės „Saulės Kliošas“ vokaliste Juste Starinskaite pačioje praėjusių metų pabaigoje įrašė naują kūrinį „Make Me Colorful“. Taip, šis kūrinys pasirodė prieš pora mėnesių ir labai gali būti, kad dalis mūsų lankytojų jį jau girdėjo, tačiau galbūt kai kam tai bus labai malonus lietuviškos muzikos atradimas ir šiuo metu.

St. Stereo (nuotr. iš atlikėjo Facebook profilio)

Beje, „Make Me Colorful“ buvo išleistas atskiro singlo pavidalu internete ir tai buvo pirmasis naujai įkurtos didžėjų kompanijos „Love In Slow Motion“ internetinės įrašų leidybos kompanijos leidinys. Visą jį nemokamai mainais į savo elektroninio pašto adresą vis dar galite parsisiųsti iš čia. Singlą sudaro mūsų pristatoma originali kūrinio versija ir Martin Virgin Saxtone bei Martin P remiksai.

Puikus švelnus vokalas ir rami ritminga melodija puikiai tiks ne tiek vakarėlio pradžiai, tiek muzikiniam fonui darbe ar namuose.

ManoMUZIKA.lt primena, jog po pseudnimu St. Stereo slepiasi iš Druskininkų kilęs vilnietis didžėjus Liudas Lazauskas. Kartu su kolega didžėjumi Martin Virgin vyrukai įkūrė šokių muzikos duetą „Love In Slow Motion“ ir itin dažnai groja Lietuvos klubuose bei šokių muzikos renginiuose bei veda tokio pat pavadinimo radijo laidą apie šokių muziką.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *