Cosmo Black – Blind

Pavasariui truputį mus apgavus ir vėsai nutildžius paukščius, turime garsinti muziką, kuri nukelia į svaiginančias, rožinės spalvos popietes. O jei dar akis nukreipsime į Josho Harriso įkvėptus vaizdinius dainai „Blind”, nebematysime niūrumos už lango, o jausime vien tik švelniai kutenančią saulę.

Šis skambus vakaras atkeliavo iš Australijos. Siuntėjas?
Cosmo Black„.

Grupės pradžių pradžia – 2008 metai- akimirka, kai Cosmo sumanė pradėti solo projektą. Kompanija kiek prasiplėtė, o veikla intensyviau išsirutuliojo, prisijungus Jamesui ir Nickui. „Blind” yra naujas atlikėjų singlas, kuriam sukurtas vaizdo klipas yra pirmasis grupės videotekoje.

„Cosmo Black” trijulė tikrai net neįtaria kiek galios gali turėti jų singlas čia, kol kas dar apniukusioje Lietuvoje. Indie / electronic garsai užtvindo ausis ir priverčia atsipalaiduoti įsitempusius, skėčio nuvargintus rankų raumenis, o pilkos balos tampa tyrais paplūdimiais.

Jei jau perklausėte ir akimis sugėrėte australų pateiktą visumą, neabejojame, kad kartu su mumis stovite pakrantėje ir žvelgiate jūros link. Kol kas ten ir pasilikime.

 

"Cosmo Black" (nuotr. grupės archyvo)

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *