Pamatykite gyvą „Apparat“ pasirodymą ir išgirskite 27 minučių koncerto įrašą

Vokietijos elektroninės muzikos genijus Sascha Ring, scenoje puikiai žinomas pseudonimu Apparat praėjusio mėnesio pabaigoje surengė išskirtinį koncertą „MTV live session“ televizinei serijai.

Puslapio viršuje galite išvysti kūrinio „Ash / Black Veil “ koncertinį sesijos atlikimą, o apačioje pateikiame ir pilną 27 minučių trukmės pasirodymo garso įrašą (jį vis dar galite ir parsisiųsti). Vaizdo įrašo sesija vyko legendiniame Berlyno teatre „HAU 3“ ir jos metu buvo atlikti keturi kūriniai iš paskutinio, 2011-ųjų rugsėjį išleisto atlikėjo albumo „The Devil’s Walk“. Koncerte skambėjo „A Bang In The Void“, „Escape“, minėtasis „Ash / Black Veil“ ir „Candil De La Calle“.

"Apparat"

Primename, jog nuo 1996 metų aktyviai elektroninės muzikos scenoje veikiantis Sascha Ring ilgą laiką scenoje pasirodydavo didžėjaus ir vieno žmogaus-orkestro vaidmenyse. Būtent taip atlikdamas savo muziką, Apparat net keletą kartų lankėsi ir Lietuvoje. Pastaraisiais metais Vokietijos elektroninės muzikos pažiba gerokai praplėtė tiek muzikines, tiek ir gyvų savo pasirodymų ribas. Scenoje galima išvysti visą orkestrą su mušamaisiais, styginiais, gitaromis bei elektroniniais instrumentais, o pats Sascha nevengia atskleisti savo vokalinių sugebėjimų prie mikrofono. Žinoma, tokie pokyčiai lėmė ir tai, kad šiuo metu Apparat Band (būtent taip prisistato atlikėjas koncertų afišose) gerokai dažniau galima pamatyti garsiausiose Europos koncertų salėse, nei tamsiuose ir madinguose šokių muzikos klubuose.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *