Kultinėje The Streets dainoje Dry Your Eyes turėjo skambėti Coldplay lyderio balsas

Knygos "The Story Of The Streets" viršelis

Neseniai savo autobiografiją išleidęs „The Streets” narys Mike’as Skinneris knygoje atskleidžia itin daug su grupės gyvavimu susijusių įdomių faktų.

Bemaž labiausiai intriguojanti ir susidomėjimą Jungtinėje Karalystėje sukėlusi Skinnerio žinia – tai faktas, kad kultiniame grupės kūrinyje „Dry Your Eyes” pagrindinę vokalo partiją turėjo atlikti ne kas kitas, o „Coldplay” lyderis Chrisas Martinas.

Apie hitu nr. 1 Didžiojoje Britanijoje tapusią dainą, „The Streets” siela rašo štai ką: „Vos tik sukūręs „Dry Your Eyes”, iškart supratau, kad dainos priedainį turėtų įrašyti Chrisas Martinas, todėl nusiunčiau jam kūrinio demo versiją. Kiek vėliau su Chrisu susitikome studijoje Šiaurės Londone, kur jis ir įdainavo reikiamą priedainį. Tačiau tada mane „pasigavo” vyrukas iš „EMI” (aut. past. – „Coldplay” leidybinė kompanija) ir pasakė, kad nemano, jog „Dry Your Eyes” yra hitas, o Chrisui nepatiko jo vokalo skambesys dainoje, todėl kūrinys turi skambėti be „Coldplay” lyderio balso. Taigi, kai dainos įrašai buvo baigti, visi mano susitarimai su Chrisu Martinu nuėjo perniek, mat galutinius sprendimus priėmė mūsų leidybinės kompanijos”.

manoMUZIKA primena, kad „The Streets” daina „Dry Your Eyes” pasiekė populiariausių Jungtinės Karalystės singlų sąrašo viršūnę ir buvo vienas grojamiausių kūrinių 2004- aisiais metais.

Įdomu kaip daina būtų skambėjusi su „Coldplay” lyderio balsu…?

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *