Woodkid – Run Boy Run

Woodkid„, kitaip Yoannas Lemoine, yra gerai žinomas vaizdo klipų režisierius, dirbęs su „Moby”, Katy Perry, „Lana Del Rey” bei „Yelle”. Jis dar ir grafinio dizaino specialistas, kuris neseniai savo talentą ryžosi išbandyti muzikos srityje.  Alternatyviai ir gan  dramatiškai kuriantis Prancūzijoje gimęs vaikinas, apie ryšį su pastarąja aistra atsiliepia taip: „mano darbai visada buvo labai stipriai susiję su muzika. Ne tik dėl to, kad mokiausi groti nuo vaikystės, bet ir dėl to, kad visa, ką esu įgyvendinęs, yra mane jaudinusių melodijų  įkvėpimo rezultatai.”

Šiuo metu „Woodkid” intensyviai dirba su įrašų kompanija „G.U.M„. Atlikėjo tikslas -pilnas debiutinis albumas „The Golden Age”, kurio tikimasi jau šių metų rugsėjo mėnesį. Neseniai sulaukėme pirmųjų būsimo disko užuominų. Pasaulį pasiekė singlas „Run Boy Run”, kurio vizualizaciją, be abejo, kūrė pats Yoannas. Singlą galite įsigyti čia, o vaizdo klipą pateikiame viršuje.

Verta paminėti, kad 2011 metais pasirodęs pirmasis atlikėjo nepilnas albumas „Iron” įkvėpė „Dior Homme” mados namų 2013 metų rudens ir žiemos kolekciją „A Soldier On My Own„. Jos pavadinimas kilo iš dainos žodžių, o drabužių demonstracijoje skambėjo „Gucci Vumps” atliktas „Iron” dainos remiksas. (Kolekcijos pristatymą rasite čia).

Apibendrintai galime teigti, kad ne veltui „Woodkid” darbai renka vieną abdovanojimą po kito… Juk jie – ypatingai vientisi, o muzika ir vaizdiniai susilieja ir įaudrina vaizduotę. Gana drąsiai pareiškiame – Jūs turite tai patirti.

Woodkind singlo "Run Boy Run" viršelis

Woodkind singlo "Run Boy Run" viršelis

2 Komentarai apie “Woodkid – Run Boy Run

  1. Fajryy says:

    Gurpreet ji Sat siri AkaalWhat a beautiful sbhaad and bandish. Wahaguru has given you beautiful voices and the wisdom to use it to sing His sbhaad. Thank you for making it possible for us to hear such anmol sbhaadMay Baba ji bless you and your group and also brother Manbir Singh ji.

  2. Finding this post. It’s just a big piece of luck for me.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *