Glass Animals

„Okultizmas, kiškutis ir lagūna“ – tokiais trimis žodžiais keturių britų vyrukų kolektyvas pristatytų save pasauliui. Ironiška, bet ši rimtai ar nerimtai ištarta frazė išties puikiai dera su „Glass Animals“ kuriama muzika.

„Glass Animals“ (nuotr. iš grupės Facebook puslapio)

„Labai sunku įvardinti, kokį žanrą atliekame. Kažkas panašaus į vienaragių šnabždesius, tik be karvių skambalų po kaklu. Arba ne visai. Įkvėpimo semiamės iš labai skirtingų vietų ir srovių. Nuo šokių muzikos iki R&B, nepamirštam ir tradicinių grupių, o tai reiškia, jog, galų gale, klausytojus pasitinkame su keistu, psichodeliniu kokteiliu, kupinu elektroninių ir organinių garsų. Kur kas paprasčiau yra tiesiog pasiklausyti, nei bandyti tai apibūdinti“ – pasakoja grupės nariai.

Kolektyvo siela – Davidas Bayley ir likę trys nariai yra pažįstami nuo ankstyvos paauglystės – lankė tą pačią mokyklą, leido kartu laisvalaikį ir visuomet buvo draugiškai pamišę dėl muzikos. Tiesa, tik visai neseniai, praėjusią žiemą, šis draugų būrelis transformavosi į muzikinę grupę, kuri netruko atkreipti ausylą muzikos kritikų dėmesį.

Šį rugsėjį  grupė išleido nepilną albumą (EP) „Leaflings“, kurį galite perklausyti po tekstu.

 

2 Komentarai apie “Glass Animals

  1. It’s really a great and useful piece of info. I’m glad that you simply shared this helpful information with us.

    Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  2. Chilo says:

    Happy belated bday Jaime. I have been kpenieg up with your blog. I enjoy all the fun photos and kids stories. Good job on this post Bill, you even have the right music to go with it! You’re such a romantic. Now I want to watch that movie. dori

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *