Dovanojame dvigubą pakvietimą į „The Perfect Pill“ koncertą!

Jau šį vakarą vienas novatoriškiausių Lietuvos duetų „The Perfect Pill“ Vilniaus muzikiniame klube „Tamsta“ ketina pristatyti debiutinį albumą „The Wake and The Wolf“, kuris grupės nario Germano Skorio bei Josho McClungo pagal visas pirmagimio taisykles buvo „išnešiotas“ devynis mėnesius – tiek truko įrašo kūryba.

„Praėjo metai nuo mūsų pirmų gyvų pasirodymų. Šis albumas – šių metų atspindys, – mintimis dalinasi grupės nariai. – Daug buvo pasiekta, daug buvo kalbėta apie mūsų muziką, kurią mes grojome Lietuvoje ir užsienyje, todėl šį karta mes norime, kad už mus kalbėtų mūsų nauji kūriniai“. Beje, prie albumo kūrimo prisidėjo ne tik pagrindinis duetas, bet ir septyni svečiai: „G&G Sindikatas“ nariai Svaras, Pushaz, Dj Mamania ir Justas Čekuolis, džiazo muzikantas Dominykas Vyšniauskas, Rusų dramos teatro aktoriai bei muzikantai Valentinas Krulikovskis and Viaceslavas Lukjanovas.

Taigi, drauge su „The Perfect Pill“ dovanojame galimybę šįvakar Vilniaus klube „Tamsta“ išgirsti dešimt skirtingų muzikos žanrų kūrinių, kurių meniu sudaro nuo roko, hip hopo iki klasikinės muzikos, bliuzo ir elektronikos, susipažinti su keturiomis visiškai naujomis, niekur neskambėjusiomis dainomis, pasimėgauti specialiai albumo pristatymui kurtomis vizualizacijomis ir scenografija bei išvysti, kaip dueto narys Joshas groja penkiais, o Germanas – net aštuoniais skirtingais muzikos instrumentais.

Laimėti paprasčiau nei paprasta: iki šiandienos (2013-04-18) 16:00 val. po šia žinia arba mūsų „Facebook“ profilyje po žinia apie konkursą komentare įrašykite „Noriu!”.

Dvigubo pakvietimo laimėtojas (-a) paaiškės burtų keliu.

Renginio nuoroda čia.

Viršuje – „The Perfect Pill“ kūrinys „A Wolf You Need“.

„The Perfect Pill“ (nuotr. iš „The Perfect Pill“ archyvo)


										 
									

Komentaras apie “Dovanojame dvigubą pakvietimą į „The Perfect Pill“ koncertą!

  1. U. says:

    Sveikiname! Burtai lėmė, jog dvigubą pakvietimą į „The Perfect Pill“ koncertą laimėjo Dalė Pupininkaitė!
    Su laimėtoja susisieksime asmeniškai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *