Portale manoMUZIKA.lt – jau daugiau nei 5000 įrašų!

Šiandien internetinis muzikos portalas manoMUZIKA.lt sulaukė 5000-ojo įrašo.

Prieš 2 metus ir 37 savaites kaip nuoširdi idėja pradėtas lietuviškas muzikinis projektas neturėjo jokių didelių planų ir ambicijų. Tik svajonę dalintis kitokia muzika ir viltį, kad meile jai užsikrės didesnė Lietuvos auditorija. Norėjome ir vis dar norime padėti tą „kitokią” ir ne itin mūsuose grojamą muziką rasti jos ieškantiems žmonėms.

Šiandien galime džiaugtis, kad svajonė po truputį tampa realybe: portalo lankytojų srautas nuolat auga, didėja manoMUZIKA.lt facebook puslapio gerbėjų skaičius, atlikėjai siunčia savo kūrinius perklausai, naujus singlus nori pristatyti išskirtinai per manoMUZIKA.lt portalą, renginių organizatoriai prašo kontaktų ir rekomendacijų, reklamos užsakovai nori reklamuotis (bet mes vis dar to nenorime) ir t.t… Ratas tiesiog rieda su pagreičiu.

Per kiek daugiau nei 2 metus pakalbinome daugiau nei 30 unikalių užsienio ir Lietuvos atlikėjų. Bendravome su tokiais vardais kaip „The XX„, „M83„, „Editors„, „Fink„, „How To Dress Well„, „Active Child„, „Efterklang„, „Wild Beasts, „Alt J” ir daug kitų. Dalyvavome galybėje koncertų ir aplankėme apvalų skaičių muzikos festivalių Lietuvoje ir už jos ribų.

Nepaisant to, didžiausias manoMUZIKA.lt portalo ir jį kuriančių žmonių įvertinimas – Jūs. Be Jūsų dėmesio ir muzikos – nebūtų prasmės augti ir tobulėti, todėl viso kolektyvo vardu norime tarti milžinišką AČIŪ. Ačiū už tai, kad esate kartu, palaikote, kritikuojate ir, žinoma, domitės muzika! Būtent dėl to, kad esate, galime drąsiai tarti: TIKRA MUZIKA – GYVA! Ir ji gyva tikrai ne radijuje ar televizijoje – o Jūsų ir mūsų širdyse.

Tikimės, kad ir 10 000-ojo įrašo ilgai laukti nereikės. Prisipažinsime, jog būtent Jūs per tuos 2 metus ir 37 savaites privertėte mus planuoti ateitį ir siekti daugiau. Atskleisime – mūsų ketinimai dideli, o svajonės dar didesnės 😉

AČIŪ.

– manoMUZIKA.lt kolektyvas

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *